Medlemskab

Hvem kan blive medlem af EnergiCERT?

EnergiCERT er de kritiske sektorers cybersikkerhedscenter.

Hvis du er et selskab som har ansvar for at drive kritisk infrastruktur i Kongeriget Danmark, kan du blive tilsluttet EnergiCERT og modtage vores ydelser. 

For at gøre brug af de ydelser som EnergiCERT tilbyder, skal du indgå en tilslutningsaftale med EnergiCERT. Tilslutningsaftalen skaber fundamentet for samarbejdet og indeholder bl.a. fortrolighedserklæring, håndtering af persondata, samt aftale om deling af sikkerhedshændelser blandt tilsluttede virksomheder.

Der er tre forskellige veje til at blive tilsluttet EnergiCERT. Vælg den af dem, der passer bedst på dig nedenfor ved at klikke på overskriften. 

Flere brancheforeninger har indgået aftale med EnergiCERT om, at deres medlemmer kan modtage ydelser fra EnergiCERT.

Hvis du har ansvaret for at drive kritisk infrastruktur i Danmark og er medlem i Green Power Denmark, Dansk Fjernvarme eller DANVA, skal du vælge denne måde at blive tilsluttet EnergiCERT på. 

Hvis du er et selskab (offentlig eller privat) som har ansvaret for at drive kritisk infrastruktur i Danmark, kan du blive medlem af EnergiCERT – også selvom du ikke er med i de brancheforeninger, som EnergiCERT har indgået aftale med. 

Hvis du er leverandør, producent, serviceudbyder, operatør eller andet til virksomheder indenfor kritisk infrastruktur, kan du meget snart blive tilknyttet EnergiCERT.

Du kan tilkendegive din interesse her. Så vender vi tilbage til dig så snart det er muligt.