Kurser

OT Lab - Basiskursus

OT Introduktionskursus

11. januar 2021 (fuldt booket)
9. februar 2021

Introduktionskursus indenfor OT-sikkerhed.
Varighed 1 dag.

Grundet den nuværende Corona-situation har vi valgt midlertidigt at ændre vores OT Introduktionskurser, således de foregår digitalt i stedet for som oprindelig planlagt i vores OT Lab i Kolding.

Vi forventer at planlægge flere digitale afholdelser, så hvis du er interesseret i at deltage på en senere afholdelse er du meget velkommen til at sende en mail til info@energicert.dk – vi vil så kontakte dig så snart næste afholdelse er planlagt.

 

OT Lab - Videregående kursus

Videregående OT-kursus

12.-13. januar 2021 (fuldt booket)
23.-24. februar 2021
17.-18. marts 2021

Videregående kursus indenfor OT-sikkerhed.
Varighed 2 dage.

Grundet den nuværende Corona-situation har vi valgt at aflyse vores videregående OT-kurser, da dette kursus gør intensivt brug af vores OT Lab i Kolding.

Hvis du er interesseret i at deltage på kurset Videregående Industriel Sikkerhed er du meget velkommen til at sende en mail til info@energicert.dk – vi vil så kontakte dig så snart det igen er muligt at afholde kurser i vores OT Lab.

OT Lab - Avanceret Kursus

Avanceret OT-kursus

25.-26. februar 2021 (fuldt booket)
15.-16. april 2021 (fuldt booket)

Avanceret kursus indenfor OT-sikkerhed.
Varighed 2 dage. 

Grundet den nuværende Corona-situation har vi valgt at aflyse vores avancerede OT-kurser, da dette kursus gør intensivt brug af vores OT Lab i Kolding.

Hvis du er interesseret i at deltage på kurset Avanceret Industriel Sikkerhed er du dog meget velkommen til at sende en mail til info@energicert.dk – vi vil så kontakte dig så snart det igen er muligt at afholde kurser i vores OT Lab.

Bemærk: Tilmeldings-systemet er midlertidigt ude af drift. Skriv venligst en mail til info@energicert.dk hvis du er interesseret i at deltage i et af ovenstående kurser.

Hvis du som virksomhed ønsker at modtage ydelser fra EnergiCERT skal der underskrives en tilslutningsaftale.

Det er en frivillig, men forpligtende aftale hvor begge parter forpligter sig til at hjælpe med at højne cybersikkerheden i energisektoren.